Referenciák

Szurdok utca 3.

Budapest

Az ELEVEN CENTER bevásárló központ mögötti területre építettük a mintegy 66 lakást magába foglaló épületegyüttest. A tervezést a több éves sikeres együttműködés jegyében, a jól ismert Kajdócsi Építész Stúdió végezte. A gondos, magas színvonalú tervezésnek köszönhetően, a nagyméretű épület légiesen emberközpontú és modern. A rendelkezésre álló terület maximális kihasználásával, az épület tömege mozgalmas, harmonikus egységet alkot környezetével. Közlekedési, tömegközlekedési szempontból a terület adottságai jók, a Gazdagrét közelségének köszönhetően. A nyüzsgő belváros könnyen, gyorsan elérhető, ugyanakkor a csendes, nyugodt lakókörnyezet ideális pihenést biztosít.Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók lehetővé tették az épület legmagasabb szintű „A+” energetikai besorolásának elnyerését.

A lakás alaprajzok, árak, lehetőségek:

Minden lakás elkelt.

Balatonkenese

Cégünk egyik új irányvonala, a budapesti lakóingatlanoknak megfelelő innovatív, előremutató technológiákat felvonultató ingatlanok építése a Balatonnál. A magyar tenger ismét egyre vonzóbb célpont a nyaralóknak, illetve a kikapcsolódni, pihenni vágyó embereknek. Jellemző, hogy a budapesti polgárok, a hétvégét már nemcsak nyáron töltik a tónál, hanem megfelelő lakóingatlan birtokában egyre gyakoribb, hogy a többi évszakban is kihasználják a nyaralójuk nyújtotta kényelmet. A budapesti ingatlanjukat korábban cégünktől vásárló családok részéről felmerült az igény, hogy a Budapesten megszokott műszaki és kényelmi színvonalat, a balatoni nyaralójukban is élvezni szeretnék. Ezen gondolatmenetnek az eredménye a két kiváló adottságú telken megvalósított, hat nyaraló, amelyben minden megtalálható amit az energiaházak képvisel (A+). Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon bizalommal cégünk értékesítési képviselőjéhez (ld. Kapcsolat).

Major utca 28.

Budapest

A XI. kerület nyugalmas, de mégis frekventált részén található az ingatlan. A Fehérvári útról nyíló, csendes kis mellékutcába építettük a 7 lakásból álló társasházat. A 3 emeletes társasházban 7 db lakás (47-137 m2 ) található, melyekhez tároló és gk.beálló is tartozik. A terület kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, az utca végén villamos megállóval. Néhány megálló a Fehérvári úti piac, az Allee bevásárló központ, az orvosi rendelő és a Posta is. Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók lehetővé tették az épület legmagasabb szintű “A+” energetikai besorolásának elnyerését.

Nádorliget - sopron utca

Budapest

Ez a projektünk a XI. kerület kedvelt részén, a centrumhoz közel valósult meg. Cégünk irodája is itt működik, az “A” épület földszintjén. A három házból álló épületegyüttes sikeresen zsűrizett, engedélyezett terveit az utolsó házainkhoz hasonlóan a Kajdócsi Építész Stúdió készítette. Az épületek alapvetően déli orientációjúak, alattuk két utcára is nyitott teremgarázs húzódik. Célunk volt, hogy a speciális hőszivattyús fejlesztésnek köszönhetően ezen épületeink energetikai szempontból A+ minősítést kapjanak, energiaszükségleteiknek (fűtés, használati melegvíz, hűtés) több mint 50%-át, kedvezményes, megújuló energiaforrásból fedezzék és pár éven belül pedig lehetőséget biztosíthassanak akár a teljes, 100 %-os költségmegtakarításra is. Ezt a korszerű és napjainkban még kiemelkedő műszaki megoldásoknak köszönhetően már élvezhetik az elégedett tulajdonosok. Cégünk megbízhatóságának, a magas és különleges minőségnek, a jó helyszínnek és nem utolsó sorban a nagyon jó alaprajzoknak köszönhetően a projekt minden lakása még a befejezés előtt jóval elkelt.

Alsókubin utca

Budapest

Korábbi házainkhoz hasonlóan, szintén előző épületeink szomszédságában építettük ezt a kis nyolclakásos társasházat. A terveket szintén a neves építész Kajdócsi Jenő készitette. A földszinti lakások saját használatú kerttel rendelkeznek, míg a házban szintenként 2 lakás, termgarázs és persze a lift is megtalálható.

Leiningen utca 43.

Budapest

A XI. kerület nyugalmas, de mégis frekventált részén található az ingatlan. Csendes kis mellékutcába építettük a 10 lakásból álló társasházat. A társasházban 10 db lakás (31-91 m2 ) található, melyekhez tároló és gk.beálló is tartozik. A terület kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, az utca végén villamos megállóval. Néhány megálló a Fehérvári úti piac, az Allee bevásárló központ, az orvosi rendelő és a Posta is. Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók tették lehetővé az épület legmagasabb szintű “A+” energetikai besorolásának elnyerését.

Kalotaszeg utca 10.

Budapest

A Fehérvári útról nyíló, csendes kis mellékutcába építettük a 8 lakásból álló társasházat. A terület kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, az utca végén villamos megállóval. Néhány megálló a Fehérvári úti piac, az Allee bevásárló központ, az orvosi rendelő és a Posta is. Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók tették lehetővé az épület legmagasabb szintű “A+” energetikai besorolásának elnyerését.

Galambóc utca 19.

Budapest

A cégünk számára többszörösen bevált receptet követve, most is egy korábbi projektünk közvetlen szomszédságában építettük ezt a nyolclakásos társasházat. A hatósági előírások által korlátozott építési hely miatt, nagyméretű hátsó kert alakult ki, melyben a parkolón kívül, közös használatú kertet is kialakítottunk a lakók számára. Az elegáns terveket a neves építész Kajdócsi Jenő készítette. A kialakítás előnye hogy az elegáns 3 karos lépcsőház közepén a lift egy felülről bevilágított üvegezett térben fut. Továbbá, az általában mindig kötelező és sokak számára felesleges garázsvásárlás sem jelentett itt anyagi terhet, mind amellett, hogy a tulajdonosok a gépkocsijaikat biztonságban tudhatják.

Major utca 16.

Budapest

A válság ellenére, a Bornemissza tér környéke annyira kedvelt célpontja a XI. ker.-i lakásvásárlóknak, hogy a korábbi házunkkal szemben új projektet indítottunk, melyben minden lakás rövid időn belül gazdára talált. A kis, 7 lakásos társasházban, az új szabályok miatt már lift is van, tovább növelve ezzel a felsőbb szinteken lévő lakások értékét.

Bornemissza utca 18.

Budapest

A Bornemissza utcában épült első projektünk utáni érdeklődés hatására, nagy reményekkel indítottuk el, következő 12 lakásos építkezésünket az utcában. A kedvező lehetőségeknek, szép környéknek, jó referenciáknak valamint az épülő ház kiváló adottságainak köszönhetően, a használatba vételi engedély kiadásáig minden lakás gazdára is talált! A válság ellenére, a teljes kivitelezés itt is csupán 10 hónapot vett igénybe. Az épület 2010-ben került átadásra.

Galambóc utca 6-8.

Budapest

A 23 lakásos társasház 2008 tavaszán indult építkezése, a Fehérvári út egyik kis zsákutcájában található. A telek fekvésének köszönhetően, ebben a házban könnyű volt a tulajdonosoknak megfelelő tájolású ingatlant választani. A földszinti lakásokhoz kert tartozik, míg a nagyméretű tetőteraszos lakások felett, a tetőtérben cégünk irodája is működött. A közlekedés a lehető legideálisabb. Több buszjárat és villamosjárat mellett az új metróvonal megállója is a közelben van. Gépkocsival közlekedve mind a városba bevezető, mind a városból kivezető utak sora könnyedén elérhető. A közelben található Allee bevásárlókomplexum is. Ez a társasház is elkészült a tervezett határidőre. Az épület 2009-ben került átadásra.

Bornemissza utca 24.

Budapest

A XI. ker., Kelenföld csendes, zöldövezeti részén, a Major u. kereszteződésénél épült fel 2008-ra ez a két házból álló 11+15 lakásos, 4 szintes társasház együttes. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek. A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája jó, folyamatosan fejlődik, a 4-es Metro is elkészült a közelben létesült megállóval. A nagy érdeklődésnek, a frekventált helyszínnek és az átlag feletti minőségnek köszönhetően az összes lakás hamar gazdára lelt.

Kalotaszeg utca 20.

Budapest

A Kalotaszeg utcában indított első beruházással kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel, cégünk új projektet indított ugyanebben az utcában a korábbi helyszínhez közel, hasonló méretű lakásokkal. A frekventált, jó közlekedésű hely, és a rendkívül jó árak hamar sikeressé tették az értékesítést. A lakások 2007-ben kerültek átadásra.

Kalotaszeg utca 7.

Budapest

A Kalotaszeg utcában épült ez a modern 15 lakásos társasház. Ebben a házban az a különleges, hogy a közvetlen szomszédságban épülő társasház beruházójával közösen alakítottunk ki egy átrium udvart a két épület között. Ennek az exkluzív zárt udvarnak köszönhetően, sikerült egy csendes, védett, közös teret kialakítani. A nagyméretű, franciaerkélyes nyílászárók pedig rengeteg fényt engednek a lakásokba. Az épület 2005-ben került átadásra.

Szépvölgyi út 191.

Budapest

A Szépvölgyi út tetején lévő irodaház gyönyörű környezetben épült. 1600 hasznos négyzetméterével egy banknak, két szoftverekkel foglalkozó és három további cégnek ad otthont. A beruházók kérésére mind a tervezés, mind a kivitelezés során igyekeztek megtartani a helyi utcaképet és egy olyan irodaházat építeni, amely csupán méreteiben tér el az azt körülvevő családi házaktól.

Homokóra utca 16.

Budapest

Ez a társasház a II. kerület legszélén lévő, hegyes-völgyes környéken található, csodálatos Adyligeten épült fel 4 tulajdonosa legnagyobb örömére. A saroktelken, hatalmas tölgyfákkal tűzdelt kert sarkába épült a társasház, így jól kihasználható árnyas kert maradt a lakóknak. A négy lakóingatlan mind egyforma alapterületű, mégis mindegyik egészen más. A nagyméretű tetőteraszos, kétszintes lakástól kezdve, a kertkapcsolatos lakás és a konzervatív, emeleti klasszikuson át, a fiatalos tetőtérig minden megtalálható egy házon belül.

Fenyves lejtő utca 14.

Budapest

A rózsadomb egyik legkeresettebb részén, a Bimbó utca környékén, komoly rekonstrukcióval épült át, ez a 3 lakásos társasház. A hegyoldalba épült ház már a garázsszinten is csodálatos panorámával rendelkezik. A tetőtéri lakásból pedig a Gellért-hegytől egészen a János-hegyig tart a panoráma.

Újházi utca 10-12.

Budapest

A XI. kerület egyik nyugodt, kellemes, mégis frekventált részén épült ez a kétszer 9 lakásos, 1 irodát is magában foglaló társasház. A Petzvál J. u. és az Újházy u. sarkán épült társasház ideális olyan családoknak, akik biztonságos és nyugodt környéken szeretnék felnevelni gyermekeiket. Innen minden gyorsan elérhető, hiszen a közelben több óvoda, iskola, sportolási lehetőség, bevásárló központ, bank, kórház, stb. helyezkedik el, ami jelentősen megkönnyíti az itt lakók mindennapjait. A tervezés során igyekeztünk az épület tömegét a helyi utcaképnek megfelelően kialakítani, így bár tekintélyes méretű házról van szó, mégis finoman illeszkedik a környéken szokványos házak sorába.

Pálvölgyi utca 10.

Budapest

A Rózsadomb egyik legszebb részén található nyugodt és változatos környezetben fekszik a pálvölgyi cseppkőbarlang. A barlang közelében megépült négylakásos társasházban olyan lakásokat terveztünk, melyeknek panorámája a lehető legtöbb irányba mutat. A főhomlokzatok közül egy a város felé, egy pedig a közelben lévő fákkal dúsan benőtt hegyoldalak felé néz, így nyújtva változatosabb látképet az ingatlan tulajdonosainak. Érthető tehát hogy a vonzó lakások nagy része már a beruházás kezdetekor elkelt. A terveket szintén a Barlang u-i projekt híres tervezője készítette, ám a tulajdonosok jóvoltából itt is teljesen elcsúfult a teljes tetőtér.

Zugliget út 57.

Budapest

A XII. kerület műemlékvédelmi övezetében épült ez a 4 lakásos, megosztott telken lévő társasház, melynek tervei az Ybl-díjas Szendrő Péter munkáját dícsérik a benne élő, és a környéken sétáló emberek legnagyobb örömére. A sarkon lévő telekrészen kialakított házrészben 3 lakás található, gyönyörűen parkosított kerttel, míg a felső rész önálló családi házként üzemel, elkerített telekrésszel és saját bejáratokkal az eredeti telektulajdonos igényei szerint.

Halmi utca 14.

Budapest

A Tétényi úti kórház mögötti parkhoz közel, a Fejér Lipót u-i beruházásnál jelentkezett nagyfokú érdeklődés hívta életre ezt a projectet. A csendes, fasorral szegélyezett utca 14-es szám alatti telkén, egy régi romos ház helyén új 11 lakásos, hagyományos manzart tetős, ám modernebb vonalú épület jött létre. A ház az egyik Ybl díjas tervezőnk tervei alapján, 2004-ben épült.

Virág benedek utca 15.

Budapest

A Szépvölgyi út közelében, a III.kerületben épült ez a hat lakásos társasház. Igazán barátságos, csendes völgyben van, aminek köszönhetően a Szépvölgyi út forgalma sem zavaró. A lakások a hely exkluzivitásának köszönhetően viszonylag gyorsan elkeltek. A házat az egyik nagynevű építésziroda tervezte. Építtetőinek kérésére, cégünk a beruházás tervezésétől, a kivitelezésen át egészen az értékesítésig közreműködött.

Barlang utca 2.

Budapest

A Barlang utca és a Felsőzöldmáli út sarkán épült fel ez az ötlakásos társasház. A Szemlőhegyi barlang közelében lévő telekről nagyon szép panoráma nyílik a városra, és a környező hegyoldalakra. Az épületet modern stílusban tervezte Budapest egyik jó nevű építészirodája, sajnálatos módon az eredeti tervhez képest mára már teljesen átformálták a tetőtéri részt.

Fejér lipót utca 14.

Budapest

A XI. kerület egyik igen kellemes és ezért okkal keresett környéke a Tétényi út, Fehérvári út, Sárbogárdi út és a Bártfai út által övezett terület. A Szent Imre kórház mögött lévő, szép kis park mellett a Fejér Lipót utcában egy klasszikusabb tervezésű, igazi manzart tetős 8 lakásos társasház épült 2002-ben.

Fürj utca 16/c

Budapest

A Fürj utca a XII. kerület egyik legkedveltebb lakóhelyének számító, a Sas hegy lábánál fekvő néhány utcácska egyike. Az ingatlan kiemelten frekventáltnak minősül, hiszen a BAH csomóponttól csupán néhány száz méterre található, mégis csupán madárdaltól “lármás” a környék. Erre utal a madarakról elnevezett közeli utcák neve is. Ezzel együtt pedig a Széchenyi-hegy által nyújtott erdei nyugalom is igazán közel van.

Rácz Aladár utca 151.

Budapest

Ez a XII.kerületi társasház az első munkáink egyike volt, melynek során a Széchenyi hegy odalában három lakás talált gazdára. A ház egy zsákutca végében helyezkedik el úgy, hogy az utca folytatása már a hegyet borító erdő. Az épület saját tervezésű és homlokzatát, kerítését a klasszikus Svábhegyi építészet ihlette. Az épület különlegessége a tetőn elterülő, bámulatos panorámát nyújtó, több mint 100 négyzetméteres, zuhanyzóval ellátott tetőterasz.