Referenciák

SAVOYA-HÁZ
 (Törökverő utca 5.)

Budapest

Savoya ház, új építésű lakás, eladó lakás, új lakás

Tökéletes nyugalom a dunaparton

Az elkészült társasház a Duna part és a Savoya Park közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

A városközpontból vagy az autópályák irányából több villamos és buszvonal, főútvonalak, fő kerékpárút teszik könnyen és gyorsan megközelíthetővé.

MInden lakás elkelt!

Szurdok utca 3.

Budapest

Az ELEVEN CENTER bevásárló központ mögötti területre építettük a mintegy 66 lakást magába foglaló épületegyüttest. A tervezést a több éves sikeres együttműködés jegyében, a jól ismert Kajdócsi Építész Stúdió végezte. A gondos, magas színvonalú tervezésnek köszönhetően, a nagyméretű épület légiesen emberközpontú és modern. A rendelkezésre álló terület maximális kihasználásával, az épület tömege mozgalmas, harmonikus egységet alkot környezetével. Közlekedési, tömegközlekedési szempontból a terület adottságai jók, a Gazdagrét közelségének köszönhetően. A nyüzsgő belváros könnyen, gyorsan elérhető, ugyanakkor a csendes, nyugodt lakókörnyezet ideális pihenést biztosít.Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók lehetővé tették az épület legmagasabb szintű „A+” energetikai besorolásának elnyerését.

A lakás alaprajzok, árak, lehetőségek:

Minden lakás elkelt.

Balatonkenese

Cégünk egyik új irányvonala, a budapesti lakóingatlanoknak megfelelő innovatív, előremutató technológiákat felvonultató ingatlanok építése a Balatonnál. A magyar tenger ismét egyre vonzóbb célpont a nyaralóknak, illetve a kikapcsolódni, pihenni vágyó embereknek. Jellemző, hogy a budapesti polgárok, a hétvégét már nemcsak nyáron töltik a tónál, hanem megfelelő lakóingatlan birtokában egyre gyakoribb, hogy a többi évszakban is kihasználják a nyaralójuk nyújtotta kényelmet. A budapesti ingatlanjukat korábban cégünktől vásárló családok részéről felmerült az igény, hogy a Budapesten megszokott műszaki és kényelmi színvonalat, a balatoni nyaralójukban is élvezni szeretnék. Ezen gondolatmenetnek az eredménye a két kiváló adottságú telken megvalósított, hat nyaraló, amelyben minden megtalálható amit az energiaházak képvisel (A+). Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon bizalommal cégünk értékesítési képviselőjéhez (ld. Kapcsolat).

Major utca 28.

Budapest

A XI. kerület nyugalmas, de mégis frekventált részén található az ingatlan. A Fehérvári útról nyíló, csendes kis mellékutcába építettük a 7 lakásból álló társasházat. A 3 emeletes társasházban 7 db lakás (47-137 m2 ) található, melyekhez tároló és gk.beálló is tartozik. A terület kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, az utca végén villamos megállóval. Néhány megálló a Fehérvári úti piac, az Allee bevásárló központ, az orvosi rendelő és a Posta is. Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók lehetővé tették az épület legmagasabb szintű “A+” energetikai besorolásának elnyerését.

Nádorliget - sopron utca

Budapest

Ez a projektünk a XI. kerület kedvelt részén, a centrumhoz közel valósult meg. Cégünk irodája is itt működik, az “A” épület földszintjén. A három házból álló épületegyüttes sikeresen zsűrizett, engedélyezett terveit az utolsó házainkhoz hasonlóan a Kajdócsi Építész Stúdió készítette. Az épületek alapvetően déli orientációjúak, alattuk két utcára is nyitott teremgarázs húzódik. Célunk volt, hogy a speciális hőszivattyús fejlesztésnek köszönhetően ezen épületeink energetikai szempontból A+ minősítést kapjanak, energiaszükségleteiknek (fűtés, használati melegvíz, hűtés) több mint 50%-át, kedvezményes, megújuló energiaforrásból fedezzék és pár éven belül pedig lehetőséget biztosíthassanak akár a teljes, 100 %-os költségmegtakarításra is. Ezt a korszerű és napjainkban még kiemelkedő műszaki megoldásoknak köszönhetően már élvezhetik az elégedett tulajdonosok. Cégünk megbízhatóságának, a magas és különleges minőségnek, a jó helyszínnek és nem utolsó sorban a nagyon jó alaprajzoknak köszönhetően a projekt minden lakása még a befejezés előtt jóval elkelt.

Alsókubin utca

Budapest

Korábbi házainkhoz hasonlóan, szintén előző épületeink szomszédságában építettük ezt a kis nyolclakásos társasházat. A terveket szintén a neves építész Kajdócsi Jenő készitette. A földszinti lakások saját használatú kerttel rendelkeznek, míg a házban szintenként 2 lakás, termgarázs és persze a lift is megtalálható.

Leiningen utca 43.

Budapest

A XI. kerület nyugalmas, de mégis frekventált részén található az ingatlan. Csendes kis mellékutcába építettük a 10 lakásból álló társasházat. A társasházban 10 db lakás (31-91 m2 ) található, melyekhez tároló és gk.beálló is tartozik. A terület kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, az utca végén villamos megállóval. Néhány megálló a Fehérvári úti piac, az Allee bevásárló központ, az orvosi rendelő és a Posta is. Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók tették lehetővé az épület legmagasabb szintű “A+” energetikai besorolásának elnyerését.

Kalotaszeg utca 10.

Budapest

A Fehérvári útról nyíló, csendes kis mellékutcába építettük a 8 lakásból álló társasházat. A terület kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, az utca végén villamos megállóval. Néhány megálló a Fehérvári úti piac, az Allee bevásárló központ, az orvosi rendelő és a Posta is. Az épület fűtése, hűtése, valamint melegvíz ellátása a legkorszerűbb, energiatakarékos levegős hőszivattyús rendszerrel működik. Ez a gépészeti rendszer, valamint a kiváló hőszigetelés és a háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók tették lehetővé az épület legmagasabb szintű “A+” energetikai besorolásának elnyerését.

Galambóc utca 19.

Budapest

A cégünk számára többszörösen bevált receptet követve, most is egy korábbi projektünk közvetlen szomszédságában építettük ezt a nyolclakásos társasházat. A hatósági előírások által korlátozott építési hely miatt, nagyméretű hátsó kert alakult ki, melyben a parkolón kívül, közös használatú kertet is kialakítottunk a lakók számára. Az elegáns terveket a neves építész Kajdócsi Jenő készítette. A kialakítás előnye hogy az elegáns 3 karos lépcsőház közepén a lift egy felülről bevilágított üvegezett térben fut. Továbbá, az általában mindig kötelező és sokak számára felesleges garázsvásárlás sem jelentett itt anyagi terhet, mind amellett, hogy a tulajdonosok a gépkocsijaikat biztonságban tudhatják.

Major utca 16.

Budapest

A válság ellenére, a Bornemissza tér környéke annyira kedvelt célpontja a XI. ker.-i lakásvásárlóknak, hogy a korábbi házunkkal szemben új projektet indítottunk, melyben minden lakás rövid időn belül gazdára talált. A kis, 7 lakásos társasházban, az új szabályok miatt már lift is van, tovább növelve ezzel a felsőbb szinteken lévő lakások értékét.

Bornemissza utca 18.

Budapest

A Bornemissza utcában épült első projektünk utáni érdeklődés hatására, nagy reményekkel indítottuk el, következő 12 lakásos építkezésünket az utcában. A kedvező lehetőségeknek, szép környéknek, jó referenciáknak valamint az épülő ház kiváló adottságainak köszönhetően, a használatba vételi engedély kiadásáig minden lakás gazdára is talált! A válság ellenére, a teljes kivitelezés itt is csupán 10 hónapot vett igénybe. Az épület 2010-ben került átadásra.

Galambóc utca 6-8.

Budapest

A 23 lakásos társasház 2008 tavaszán indult építkezése, a Fehérvári út egyik kis zsákutcájában található. A telek fekvésének köszönhetően, ebben a házban könnyű volt a tulajdonosoknak megfelelő tájolású ingatlant választani. A földszinti lakásokhoz kert tartozik, míg a nagyméretű tetőteraszos lakások felett, a tetőtérben cégünk irodája is működött. A közlekedés a lehető legideálisabb. Több buszjárat és villamosjárat mellett az új metróvonal megállója is a közelben van. Gépkocsival közlekedve mind a városba bevezető, mind a városból kivezető utak sora könnyedén elérhető. A közelben található Allee bevásárlókomplexum is. Ez a társasház is elkészült a tervezett határidőre. Az épület 2009-ben került átadásra.

Bornemissza utca 24.

Budapest

A XI. ker., Kelenföld csendes, zöldövezeti részén, a Major u. kereszteződésénél épült fel 2008-ra ez a két házból álló 11+15 lakásos, 4 szintes társasház együttes. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek. A környék tömegközlekedése és infrastruktúrája jó, folyamatosan fejlődik, a 4-es Metro is elkészült a közelben létesült megállóval. A nagy érdeklődésnek, a frekventált helyszínnek és az átlag feletti minőségnek köszönhetően az összes lakás hamar gazdára lelt.

Kalotaszeg utca 20.

Budapest

A Kalotaszeg utcában indított első beruházással kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel, cégünk új projektet indított ugyanebben az utcában a korábbi helyszínhez közel, hasonló méretű lakásokkal. A frekventált, jó közlekedésű hely, és a rendkívül jó árak hamar sikeressé tették az értékesítést. A lakások 2007-ben kerültek átadásra.

Kalotaszeg utca 7.

Budapest

A Kalotaszeg utcában épült ez a modern 15 lakásos társasház. Ebben a házban az a különleges, hogy a közvetlen szomszédságban épülő társasház beruházójával közösen alakítottunk ki egy átrium udvart a két épület között. Ennek az exkluzív zárt udvarnak köszönhetően, sikerült egy csendes, védett, közös teret kialakítani. A nagyméretű, franciaerkélyes nyílászárók pedig rengeteg fényt engednek a lakásokba. Az épület 2005-ben került átadásra.

Szépvölgyi út 191.

Budapest

A Szépvölgyi út tetején lévő irodaház gyönyörű környezetben épült. 1600 hasznos négyzetméterével egy banknak, két szoftverekkel foglalkozó és három további cégnek ad otthont. A beruházók kérésére mind a tervezés, mind a kivitelezés során igyekeztek megtartani a helyi utcaképet és egy olyan irodaházat építeni, amely csupán méreteiben tér el az azt körülvevő családi házaktól.

Homokóra utca 16.

Budapest

Ez a társasház a II. kerület legszélén lévő, hegyes-völgyes környéken található, csodálatos Adyligeten épült fel 4 tulajdonosa legnagyobb örömére. A saroktelken, hatalmas tölgyfákkal tűzdelt kert sarkába épült a társasház, így jól kihasználható árnyas kert maradt a lakóknak. A négy lakóingatlan mind egyforma alapterületű, mégis mindegyik egészen más. A nagyméretű tetőteraszos, kétszintes lakástól kezdve, a kertkapcsolatos lakás és a konzervatív, emeleti klasszikuson át, a fiatalos tetőtérig minden megtalálható egy házon belül.

Fenyves lejtő utca 14.

Budapest

A rózsadomb egyik legkeresettebb részén, a Bimbó utca környékén, komoly rekonstrukcióval épült át, ez a 3 lakásos társasház. A hegyoldalba épült ház már a garázsszinten is csodálatos panorámával rendelkezik. A tetőtéri lakásból pedig a Gellért-hegytől egészen a János-hegyig tart a panoráma.

Újházi utca 10-12.

Budapest

A XI. kerület egyik nyugodt, kellemes, mégis frekventált részén épült ez a kétszer 9 lakásos, 1 irodát is magában foglaló társasház. A Petzvál J. u. és az Újházy u. sarkán épült társasház ideális olyan családoknak, akik biztonságos és nyugodt környéken szeretnék felnevelni gyermekeiket. Innen minden gyorsan elérhető, hiszen a közelben több óvoda, iskola, sportolási lehetőség, bevásárló központ, bank, kórház, stb. helyezkedik el, ami jelentősen megkönnyíti az itt lakók mindennapjait. A tervezés során igyekeztünk az épület tömegét a helyi utcaképnek megfelelően kialakítani, így bár tekintélyes méretű házról van szó, mégis finoman illeszkedik a környéken szokványos házak sorába.

Pálvölgyi utca 10.

Budapest

A Rózsadomb egyik legszebb részén található nyugodt és változatos környezetben fekszik a pálvölgyi cseppkőbarlang. A barlang közelében megépült négylakásos társasházban olyan lakásokat terveztünk, melyeknek panorámája a lehető legtöbb irányba mutat. A főhomlokzatok közül egy a város felé, egy pedig a közelben lévő fákkal dúsan benőtt hegyoldalak felé néz, így nyújtva változatosabb látképet az ingatlan tulajdonosainak. Érthető tehát hogy a vonzó lakások nagy része már a beruházás kezdetekor elkelt. A terveket szintén a Barlang u-i projekt híres tervezője készítette, ám a tulajdonosok jóvoltából itt is teljesen elcsúfult a teljes tetőtér.

Zugliget út 57.

Budapest

A XII. kerület műemlékvédelmi övezetében épült ez a 4 lakásos, megosztott telken lévő társasház, melynek tervei az Ybl-díjas Szendrő Péter munkáját dícsérik a benne élő, és a környéken sétáló emberek legnagyobb örömére. A sarkon lévő telekrészen kialakított házrészben 3 lakás található, gyönyörűen parkosított kerttel, míg a felső rész önálló családi házként üzemel, elkerített telekrésszel és saját bejáratokkal az eredeti telektulajdonos igényei szerint.

Halmi utca 14.

Budapest

A Tétényi úti kórház mögötti parkhoz közel, a Fejér Lipót u-i beruházásnál jelentkezett nagyfokú érdeklődés hívta életre ezt a projectet. A csendes, fasorral szegélyezett utca 14-es szám alatti telkén, egy régi romos ház helyén új 11 lakásos, hagyományos manzart tetős, ám modernebb vonalú épület jött létre. A ház az egyik Ybl díjas tervezőnk tervei alapján, 2004-ben épült.

Virág benedek utca 15.

Budapest

A Szépvölgyi út közelében, a III.kerületben épült ez a hat lakásos társasház. Igazán barátságos, csendes völgyben van, aminek köszönhetően a Szépvölgyi út forgalma sem zavaró. A lakások a hely exkluzivitásának köszönhetően viszonylag gyorsan elkeltek. A házat az egyik nagynevű építésziroda tervezte. Építtetőinek kérésére, cégünk a beruházás tervezésétől, a kivitelezésen át egészen az értékesítésig közreműködött.

Barlang utca 2.

Budapest

A Barlang utca és a Felsőzöldmáli út sarkán épült fel ez az ötlakásos társasház. A Szemlőhegyi barlang közelében lévő telekről nagyon szép panoráma nyílik a városra, és a környező hegyoldalakra. Az épületet modern stílusban tervezte Budapest egyik jó nevű építészirodája, sajnálatos módon az eredeti tervhez képest mára már teljesen átformálták a tetőtéri részt.

Fejér lipót utca 14.

Budapest

A XI. kerület egyik igen kellemes és ezért okkal keresett környéke a Tétényi út, Fehérvári út, Sárbogárdi út és a Bártfai út által övezett terület. A Szent Imre kórház mögött lévő, szép kis park mellett a Fejér Lipót utcában egy klasszikusabb tervezésű, igazi manzart tetős 8 lakásos társasház épült 2002-ben.

Fürj utca 16/c

Budapest

A Fürj utca a XII. kerület egyik legkedveltebb lakóhelyének számító, a Sas hegy lábánál fekvő néhány utcácska egyike. Az ingatlan kiemelten frekventáltnak minősül, hiszen a BAH csomóponttól csupán néhány száz méterre található, mégis csupán madárdaltól “lármás” a környék. Erre utal a madarakról elnevezett közeli utcák neve is. Ezzel együtt pedig a Széchenyi-hegy által nyújtott erdei nyugalom is igazán közel van.

Rácz Aladár utca 151.

Budapest

Ez a XII.kerületi társasház az első munkáink egyike volt, melynek során a Széchenyi hegy odalában három lakás talált gazdára. A ház egy zsákutca végében helyezkedik el úgy, hogy az utca folytatása már a hegyet borító erdő. Az épület saját tervezésű és homlokzatát, kerítését a klasszikus Svábhegyi építészet ihlette. Az épület különlegessége a tetőn elterülő, bámulatos panorámát nyújtó, több mint 100 négyzetméteres, zuhanyzóval ellátott tetőterasz.